Pic

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


Be Yourself Σεμινἀρια
Be Yourself, είναι μια σειρά από βιωματικά εργαστήρια, που σας συνδέουν με τον αληθινό σας εαυτό... την φυσικότητα σας. Ένα ταξίδι συνειδητοποίησης που φέρνει στην επιφάνεια το πραγματικό σας πρόσωπό, πίσω από τις μάσκες και τους ρόλους. Ένας δρόμος για να κεντραριστείτε στην ύπαρξή σας, στην εσωτερική σας αλήθεια. Αγκαλιάζοντας την αλλαγή, επιτρέποντας να ζήσετε τη ζωή σας ριζωμένοι στο κέντρο σας, ασφαλείς και ελεύθεροι ταυτόχρονα. Ελεύθεροι από τα βάρη του παρελθόντος που κουβαλά το ασυνείδητο και πεποιθήσεις που δεν σας εξυπηρετούν πια. Ένα μονοπάτι, που οδηγεί σε μια συνάντηση με το δυναμικό σας και τα ταλέντα σας. Ένα μονοπάτι, που οδηγεί στην... Ενοποίηση

 

Σ’ αυτό το εργαστήριο, δημιουργούμε το κατάλληλο περιβάλλον για μια βιωματική βουτιά μέσα μας, ασφαλείς και ελεύθεροι ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τεχνικές, από τον κόσμο του διαλογισμού, της αυτογνωσίας, της αυτο-ίασης και τα ανθοιάματα. Διάφορα θέματα που δουλεύουμε είναι οι εξής...

Μονοήμερο Σεμινάριο 11:00-19:00
Διήμερο Σεμινάριο 11:00-19:00

Αναπνοή –Η Πρόσβαση στην Ζωτική σου Ενέργεια
Η αναπνοή είναι καθρέφτης της ζωής μας. Όσο βαθιά και ολοκληρωμένα αναπνέουμε τόσο βαθιά και ολόκληρα βιώνουμε την κάθε μας στιγμή.
JΦτάνει απλώς να παρατηρήσεις τον εαυτό σου. Πως αναπνέεις την κάθε στιγμή. Η αναπνοή αλλάζει, ανάλογα με τα συναισθήματα σου. Τα συναισθήματα αλλάζουν, εάν αλλάξεις την αναπνοή σου. Παρατήρησε τις καταστάσεις που είσαι χαλαρός, ανοιχτός. Αυτές που δεν σου αρέσουν, μέχρι αυτές που σου… κόβουν την ανάσα. Παρατήρησε τα μικρά παιδιά πως βιώνουν την κάθε στιγμή ολόκληρα με πλήρη παρουσία και… πλήρη αναπνοή.  
Κι αν δυσκολεύεσαι στην παρατήρηση? Ανέπνευσε αργά, ήσυχα, βαθιά και… θα γίνεις παρατηρητής. Η αναπνοή είναι η ενέργεια σου. Όσο πιο βαθιά και ολόκληρα εισπνέεις και εκπνέεις τόσο περισσότερη δύναμη και διάθεση για ζωή έχεις. Θυμήσου τις ημέρες που είναι μπουκωμένη η μύτη σου και δεν μπορείς να αναπνεύσεις επαρκώς. Το σώμα σέρνεται ληθαργικό, χωρίς ενέργεια.

Σε αυτό το σεμινάριο θα βοηθήσουμε τους πνεύμονες μας να καθαρίσουν. Θα δουλέψουμε με τη δομή των μυών του αναπνευστικού, για απελευθέρωση των εντάσεων που εμποδίζουν την πλήρη αναπνοή εξασφαλίζοντας περισσότερη ενέργεια, καλύτερη διάθεση, διαύγεια και υγεία. Θα εξερευνήσουμε τον κόσμο της αναπνοής ανοίγοντας τα κανάλια της ενέργειας μας (Nadis) με διαλογισμό και αναπνοή.

3ωρο Εργαστήριο
Μονοήμερο Εργαστήριο


Πέντε Θιβετανικές Ασκήσεις Μακροβιότητας - Το ξύπνημα της Ζωτικής Δύναμης
Ήρθε η ώρα για αναζωογόνηση σε όλα τα επίπεδα. 5 απλές ασκήσεις, 20 λεπτά την ημέρα… μια όμορφη καθημερινή πρακτική που δυναμώνει και ανανεώνει το σύστημα προσφέροντας ευεξία, υγεία και αντιγήρανση.

Οι 5 αυτές Θιβετανικές ασκήσεις μακροβιότητας, προέρχονται από τα Βουδιστικά μοναστήρια του Θιβέτ. Επαναφέροντας την ισορροπία στα Chakras του ενεργειακού σώματος, βοηθούν τους αδένες να επαναφέρουν σε κανονικά επίπεδα την παραγωγή ορμονών στο ενδοκρινικό σύστημα.


Όταν αυτό επιτευχθεί, τα κύτταρα του σώματος μπορούν να αναπαραχθούν και να αναζωογονηθούν ξανά, όπως γινόταν σε μικρότερη ηλικία. Η επιστήμη επίσης, έχει δείξει ότι η διαδικασίας της γήρανσης είναι και ορμονικά κατευθυνόμενη.

Εκτελώντας τις ασκήσεις καθημερινά, τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται ορατά μέσα σε ένα μήνα. Μέσω αυτών των ασκήσεων, αισθάνεστε τον εαυτό σας να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα «νεότερος».

3ωρο Εργαστήριο
Μονοήμερο Εργαστήριο


OSHO Μιλώντας στο Σώμα Νου : Θυμίζοντας στον Εαυτό σου, την Ξεχασμένη Γλώσσα του

Πρόσφερε στο σώμα σου την αγάπη και την αναγνώριση που του αξίζει... ένα σύστημα επικοινωνίας με το σώμα-νου... θεραπεύοντας τον εαυτό σου... ένα βήμα πιο κοντά στην αληθινή σου φύση. Αυτή η καθοδηγούμενη, διαλογιστική διαδικασία, 1ας ώρας για 7 ημέρες, γίνεται για να γίνεις φίλος με τον εαυτό σου, ακριβώς όπως είσαι. Πρόκειται για μέθοδο αυτοθεραπείας, αποκατάσταση της ισορροπίας, υγείας στο σώμα, στο μυαλό, στα συναισθήματα, καθώς και στα μοτίβα συμπεριφοράς που δεν είναι ωφέλιμα.

Αφήνεσαι σε βαθιά χαλάρωση, καθοδηγούμενη από την φωνή μου (ύπνωση). Κατά τη διάρκεια, το ασυνείδητο είναι ανοιχτό και δεκτικό, έτσι ώστε να αρχίσει να εργάζεται για εσένα με νέους τρόπους. Μιλάς και ακούς στο σύστημα σώμα-νου, απευθύνεσαι σε ανεπιθύμητα συμπτώματα ή συμπεριφορές που χρειάζονται την αναγνώριση και φροντίδα σου.

1ώρος Διαλογισμός
1 ώρα για 7 Ημέρες Διαλογισμός


Γιόγκα και Διαλογισμός – Ενεργοποίηση της Σωματικής Νοημοσύνης

Το ξύπνημα… η επίγνωση της Σωματικής Νοημοσύνης (B.Q.). Μια βιωματική βουτιά μέσα στο σώμα μέσω της άσκησης, της αναπνοής, της χαλάρωσης και της παρατήρησης. Η σύνδεση με το σώμα-νου σε μια νέα, πιο φυσική βάση.

Σε αυτό το σεμινάριο θα ενεργοποιήσουμε την Σωματική Νοημοσύνη του συστήματος φέρνοντας την επίγνωση μας στο σώμα και στις ανάγκες του. Χρησιμοποιώντας τεχνικές, από τον κόσμο του διαλογισμού, της αυτοθεραπείας και της Γιόγκα.

 

3ωρο Εργαστήριο
Μονοήμερο Εργαστήριο


Ταξίδι στον Κόσμο των Τσάκρας
Έλα να μοιραστούμε, ένα ταξίδι εξερεύνησης της ενέργειας μας. Ένα ταξίδι απελευθέρωσης της ενέργειας, από ολόκληρο το σώμα.
Ένα ταξίδι, προς την εξισορρόπηση, την χαλάρωση του ορμονικού και νευρικού συστήματος… για να ξεκουραστεί ο νους, … για αναζωογόνηση και χαλάρωση ολόκληρου του συστήματος.
Για να νιώσεις πιο δυνατός, ζωντανός και ολόκληρος. Με κινήσεις, δυναμικές αναπνοές στα τσάκρα, ηχοθεραπεία και διαλογισμό.

Ένα ταξίδι στις λεωφόρους (μεσημβρινούς) και τις πλατείες (τσάκρας) της βιοενέργειας μας.  

3ωρο Εργαστήριο
Μονοήμερο Εργαστήριο


Σεμινάριο Γιόγκα Ανοιξιάτικης Αποτοξίνωσης
Η άνοιξη φτάνει. Οι μέρες μεγάλωσαν, ο καιρός ζεσταίνει και το σώμα μας ήδη προετοιμάζεται για την αλλαγή. Ας βγούμε από το λήθαργο του χειμώνα, ξυπνώντας το σώμα μας και προσφέροντας στον οργανισμό μας έξτρα ενέργεια. Είναι καιρός για αποτοξίνωση σε όλα τα επίπεδα! Η Γιόγκα με τις μελετημένες στάσεις της, μπορεί να προσφέρει όσα χρειάζονται για να ενεργοποιηθεί το πεπτικό, λεμφικό και απεκκριτικό σύστημα που έχουν ταλαιπωρηθεί από τις συσσωρευμένες τοξίνες του χειμώνα..

3ωρο Εργαστήριο
Μονοήμερο Εργαστήριο


Γείωση– Η Εσωτερική Ασφάλεια, η Βάση
Στην σημερινή εποχή, είναι ζωτικής σημασίας να είμαστε γειωμένοι. Έτσι, παρέχουμε στον εαυτό μας στήριξη, σταθερότητα, ασφάλεια. Ειδικά, μέσα στη σύγχρονη, συνεχώς μεταβαλλόμενη, πραγματικότητα που ζούμε. Χρειάζεται να νιώθουμε ότι «πατάμε γερά στα πόδια μας» για να προχωρούμε δυναμικά, με εμπιστοσύνη και ενέργεια στη ζωή μας.
Το ανθρώπινο σύστημα βρίσκεται μεταξύ Γης και Ουρανού. Είναι κάπως σαν το δέντρο. Ένα δέντρο για να ψηλώσει γερά και δυνατά χρειάζεται ταυτόχρονα να αναπτύσσει και τις ρίζες του, να γειώνονται βαθιά και γερά.


Χωρίς ρίζες δεν μπορείς να πετάξεις…. Απλώς σε παρασέρνουν οι άνεμοι και οι προσγειώσεις στην πραγματικότητα γίνονται… ανώμαλες. Χωρίς εσωτερική ασφάλεια και σταθερότητα δεν είσαι πραγματικά ελεύθερος.
Σ αυτό το εργαστήριο θα… προς-γειωθούμε. Ομαλά, με ασφάλεια. Και θα φύγουμε πατώντας γερά στα πόδια μας. Μέσω διαφόρων ανατολικών τεχνικών και κυρίως της Γιόγκα… με κίνηση, αυτό-μάλαξη, αναπνοή, βαθιά χαλάρωση και διαλογισμό.

 

3ωρο Εργαστήριο
Μονοήμερο Εργαστήριο


Μυήσεις Ρέικι Ι, Ι & ΙΙΙ Βαθμός
Το Ρείκι είναι Ιαπωνική ενεργειακή θεραπεία όπου διοχετεύεται ενέργεια, μέσω των χεριών του θεραπευτή, στις περιοχές των κέντρων ενέργειας (chakras). Η λέξη αποτελείται από το «Ρέι» που σημαίνει Πνεύμα, Σύμπαν και το «Κι», Ενέργεια.


Όταν έχουμε χαμηλά επίπεδα ενέργειας, νιώθουμε αδύναμοι και ευάλωτοι. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα ανισορροπίας του συστήματος μας και αρρωσταίνουμε. Αντιθέτως, όταν η ενέργεια μας είναι αυξημένη νιώθουμε γεμάτοι δύναμη, ευεξία και ζωτικότητα και ένα αίσθημα θετικότητας και ελαφρότητας μας κατακλύζει. Γινόμαστε ο εαυτός μας και βιώνουμε την καθημερινότητα με συνειδητότητα και φωτεινότητα!

8ωρο Σεμινάριο
Διήμερο (4 ώρες/μέρα)

 

Έτοιμος να βρεις την Αρμονία ?

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Newsletter

Body Mind Spirit Updates & New Timetables Weekly