Γιόγκα & Ιαματικά Λουτρά στο Spa Thermes Platystomo

Παρ. 08 - Κυρ. 10 Απριλίου 2016
Pic

Η άνοιξη έφτασε. Ας ξυπνήσουμε το σώμα μας, προσφέροντας στον οργανισμό μας έξτρα ενέργεια με τη δύναμη της φύσης. Είναι καιρός για καθαρισμό σε όλα τα επίπεδα!
Αποτοξίνωση και χαλάρωση μαζί. Μια τριήμερη εκδρομή αναζωογόνησης, μόνο 2 ½ ώρες από την Αθήνα, στο Spa Thermes Platystomo και τα ιαματικά ποτάμια μέσα σε μία καταπράσινη πεδιάδα που περιβάλλεται από βουνά.

Η Γιόγκα και τα ιαματικά λουτρά του Spa, μπορούν να προσφέρουν όσα χρειάζονται για να ενεργοποιηθεί το μυοσκελετικό, πεπτικό, λεμφικό και απεκκριτικό σύστημα που έχουν ταλαιπωρηθεί από τις συσσωρευμένες τοξίνες και την έλλειψη κίνησης του χειμώνα.
Ο άνθρωπος είναι μέρος της αλυσίδας της φύσης. Δεν μπορεί να αποφύγει το βιολογικό ρολόι που χτυπά, με τους ρυθμούς της ανανέωσης και της αλλαγής. Για όλα τα έμβια όντα πάνω στη γη, η άνοιξη, όπως υποδηλώνει άλλωστε και το όνομά της, μας καλεί σε ένα άνοιγμα.
Οι ρυθμοί του σύγχρονου τρόπου ζωής στην πόλη, δεν επιτρέπουν εύκολα να ανταποκριθεί στην αλλαγή και να συντονιστεί με τη ζωογόνα δύναμη της άνοιξης.

Υπάρχουν όμως λύσεις, που θα ανακαλύψουμε σε αυτό τριήμερο, με την δύναμη της φύσης, από την πλευρά της Γιόγκα. Την Σωματική-Νοητική-Ψυχική αποτοξίνωση μέσω των ιαματικών λουτρών, της διατροφής, της άσκησης, της αναπνοής, της επαρκής ξεκούρασης, της επαφής με τη φύση και άλλων απλών τεχνικών.
Ας κάνουμε ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό μας, για να υποδεχτούμε τη νέα εποχή με ευεξία και ελαφρότητα.

Βιωματικό Σεμινάριο - Be Yourself
Εκδήλωσε το δυναμικό σου

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016
Pic

Οι άνθρωποι είμαστε υπέροχα όντα, με πολλές και εκπληκτικές δυνατότητες. Όλοι έχουμε γεννηθεί έχοντας έμφυτες ποιότητες, χαρίσματα και ταλέντα. Καθώς μεγαλώναμε, κάποια βρήκαν εύφορο έδαφος και αναπτύχθηκαν, ενώ άλλα, λόγω δυσμενών συνθηκών, δεν κατάφεραν να βγουν στο φως και να προσφέρουν το δυναμικό τους.

Οι δυνατότητες που δεν εκδηλώθηκαν στη ζωή, συνήθως, εκφράζουν ένα πολύ βαθύ κομμάτι της ιδιοσυγκρασίας μας. Έτσι, έχουμε αναδείξει στη ζωή ένα περιορισμένο πεδίο του εαυτού μας, έχοντας γίνει το μέτριο μοντέλο ανθρώπου που βολεύει, στην κοινωνία που ζούμε.

Το αποτέλεσμα αυτού, είναι να καταπιέζουμε ένα ουσιαστικό κομμάτι του εαυτού μας, δημιουργώντας δυσαρμονία και έλλειψη πληρότητας μέσα μας, νιώθοντας περιορισμένοι,… γιατί μέσα μας ξέρουμε, πως κάτι πολύ ουσιαστικό δεν έχει αναδειχθεί. Η αλήθεια είναι, πως μπορούμε ανά πάσα στιγμή, να σπάσουμε τους περιορισμούς μας και να εκδηλώσουμε ολόκληρο το δυναμικό μας. Γιατί, η δύναμη για να το κάνουμε αυτό, είναι μέσα μας. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε βοήθεια από εξωτερικούς παράγοντες.

Σ’ αυτό το βιωματικό σεμινάριο, θα δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνικές από τον κόσμο του διαλογισμού, της αυτογνωσίας, της αυτοθεραπείας και τα ανθοϊάματα, για να απελευθερωθείτε ό,τι σας εμποδίζει, να αναδείξετε το καθαρό δυναμικό σας.

Για να συμμετάσχετε, δεν χρειάζεται να καλύπτετε καμία προϋπόθεση. Χρειάζεστε μόνο την διάθεση, να εκδηλώσετε ολόκληρο το δυναμικό σας. Θα χαρούμε πολύ να μοιραστούμε μαζί σας αυτό το ταξίδι και να συνδεθούμε μαζί σας!

 

ΜΥΗΣΗ ΡΕΙΚΙ Ι

Σαβ./Κυρ. 12-13 February 2016 11:00-16:00
Pic

Έλα να ανοίξεις το κανάλι της ενέργειας σου.
Το Ρείκι είναι Ιαπωνική ενεργειακή θεραπεία όπου διοχετεύεται ενέργεια, μέσω των χεριών του θεραπευτή, στις περιοχές των κέντρων ενέργειας (chakras). Η λέξη αποτελείται από το «Ρέι» που σημαίνει Πνεύμα, Σύμπαν και το «Κι», Ενέργεια.

Σε αυτό το σεμινάριο θα καλύψουμε:
• Τι είναι το Ρέικι και πως λειτουργεί.
• Την ιστορία του Ρέικι.
• Τους κανόνες τις αρχές του Ρέικι.
• Τους διαλογισμούς του Ρέικι για καθαρισμό, προστασία και ενεργοποίηση.
• Τι είναι η μύηση του Ρέικι Ι.
• Τις θέσεις των χεριών για την αυτοθεραπεία & αλλοθεραπεία.
• Τις οδηγίες χρήσης του Ρέικι.
• Χρόνος για πρακτική.

 

Trance dance & Gong Bath

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016, 20:00- 23:00 / Χοροχώρος Βικτωρία Νούμτα, Χολαργός
Pic

Σας προσκαλούμε σε μια βραδιά με διαλογισμό-χορό, Trance dance και ηχοθεραπεία Gong Bath με καθοδηγούμενο Διαλογισμό.

Ο χορός, είναι η κινητήρια δύναμη που φέρνει τον άνθρωπο σε μια κατάσταση ευφορίας που έχει ως αποτέλεσμα την αυτοίαση, που προέρχεται από το ίδιο μας το Πνεύμα σε συνδυασμό με το σώμα. Είναι η στιγμή που όλα είναι σε πλήρη αρμονία, όλα γίνονται ένα. Στην Ευρώπη είναι ευρέως διαδεδομένο από το Δάσκαλο, Σαμάνο, Wilbert Alix. www.trancedance.com

Τα ηχητικά κύματα του Γκονγκ, επιβραδύνουν τα εγκεφαλικά κύματα, φέρνοντας τον ακροατή βρίσκεται σε Συχνότητες Θ (κοινώς, το γλυκό σημείο της αίσθησης πριν κοιμηθούμε) και θέτουν σε παύση τη ροή της σκέψης, ξεπλένοντας πεποιθήσεις, αναμνήσεις και ότι άλλο κουβαλάμε που δεν μας εξυπηρετεί πια. Ο ακροατής έρχεται στο σημείο μηδέν του νου και το σύστημα αυτοθεραπεύεται

Μια εμπειρία βαθιάς ισορροπίας, μεταξύ σώματος , νου και πνεύματος.

 

Βιωματικό Σεμινάριο Διατροφικής Ισορροπίας Αναγνώριση εσωτερικού εαυτού και αληθινού σώματος

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 11:00-19:00 -Αθλητικό Άνω Κηφισιάς
Pic

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έχει διαφορετικό χαρακτήρα, ξεχωριστή εμφάνιση και ιδιαίτερες ποιότητες που χαρακτηρίζουν το “είναι” του. Αυτές οι ιδιαίτερες ποιότητες δημιουργούν την αληθινή εσωτερική του ταυτότητα. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας έχει απομακρύνει από τον αληθινό εσωτερικό μας εαυτό. Έχουμε ταυτίσει το “είναι” μας, με τον χαρακτήρα και την εικόνα του σώματός που έχουμε χτίσει μέσα από τις εμπειρίες του παρελθόντος, τις αντιλήψεις σημαντικών ανθρώπων της ζωής μας και τις πεποιθήσεις που δημιουργήσαμε.

Η απομάκρυνση από τον εσωτερικό μας εαυτό δημιουργεί δυσαρμονία στις σκέψεις μας, στα συναισθήματα μας, στην σχέση με το σώμα μας και φυσικά στην σχέση μας με το φαγητό.

Ως αποτέλεσμα, συχνά, εμφανίζουμε ακραίες διατροφικές συμπεριφορές για:

• να αποφύγουμε τις αρνητικές σκέψεις,
• να γεμίσουμε τα συναισθηματικά μας κενά,
• να ξεχάσουμε τις καταπιεσμένες μας ανάγκες,
• να επιτύχουμε όλα όσα μας επιβάλλουν τα κοινωνικά στερεότυπα,
• να ξεφύγουμε από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και το στρες που βιώνουμε.

Με αυτόν τον τρόπο καταλήγουμε να μαχόμαστε το ίδιο μας το σώμα καθιστώντας την τροφή μας εχθρό.

Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο, θα εστιάσουμε στο:

• να αναγνωρίσουμε την αληθινή εσωτερική ποιότητα του εαυτού μας,
• να απελευθερωθούμε από λανθασμένες εντυπώσεις που έχουμε για τον εαυτό μας,
• να αναγνωρίσουμε τις αιτίες που μας οδήγησαν να έχουμε μία διαταραγμένη εικόνα σώματος,
• να συμφιλιωθούμε με τον εσωτερικό εαυτό μας, αναγνωρίζοντας αυτό που πραγματικά είμαστε,
• να επιτρέψουμε στον αληθινό μας εαυτό να μας αναδείξει το σώμα που μας ταιριάζει, καθώς και τις έμφυτες διατροφικές συνήθειες που έχει ανάγκη αυτό το σώμα.

Και έτσι θα χαράξουμε τον δρόμο, για μια βαθιά ισορροπία, μεταξύ σώματος και νου.

Για να συμμετέχετε, δεν χρειάζεται να καλύπτετε καμία προϋπόθεση, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε την διάθεση να ανακαλύψετε τον αληθινό εαυτό σας.

Θα χαρούμε πολύ να μοιραστούμε μαζί σας το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και να συνδεθούμε μαζί σας!

 

Outdoor YOGA

κάθε Ηλιόλουστη Πέμπτη 10:30-12:00
Pic

Το ηλιόλουστά πρωινά της Πέμπτης, έλα να ξυπνήσουμε το σώμα και την ενέργεια μας στη φύση. Να κινηθούμε και αναπνεύσουμε στους πρόποδες του Υμηττού, στο καταπράσινο Δασάκι του Παπάγου.

Να ενδυναμώσεις τις ρίζες σου, να συνδεθείς πιο βαθιά με τη Γη… με τη γείωση σου, με ασκήσεις από την Yoga κ.α. ανατολικές τεχνικές κίνησης και διαλογισμού.

Να αναπνεύσεις πλήρως, να νιώσεις ολόκληρος, ευθυγραμμισμένος, γεμάτος ενέργεια.

Περπάτημα & Γιόγκα στον Υμηττό

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015 12:30
Pic

Οι ηλιόλουστες ημέρες συνεχίζονται. Έλα το Σάββατο στον Υμηττό να ενεργοποιήσουμε το σώμα και την ενέργεια μας στη φύση. Να περπατήσουμε, να κινηθούμε, να αναπνεύσουμε, να χαλαρώσουμε. Να ενδυναμώσεις τις ρίζες σου, να συνδεθείς πιο βαθιά με τη Γη… με τη γείωση σου, με ασκήσεις από την Yoga κ.α. ανατολικές τεχνικές κίνησης και διαλογισμού.

Να αναπνεύσεις πλήρως, να νιώσεις ολόκληρος, ευθυγραμμισμένος, γεμάτος ενέργεια. Ότι χρειάζεται ενδιάμεσα στα εορταστικά «τσιμπούσια» και γλέντια. Να έχετε υπέροχες εορταστικές ημέρες.

Ώρα συνάντησης: 1230
Σημείο συνάντησης: με αυτοκίνητο στο βρυσάκι της Αναστάσεως στου Παπάγου ….(για όσους μετακινούνται με μετρό θα συναντηθούμε 1215 κοντά στο μετρό του Χολαργού).

Newsletter

Body Mind Spirit Updates & New Timetables Weekly