Pic

Διαλογισμος

Η Πρακτική του Εδώ & Τώρα

Για μένα, διαλογισμός στην καθημερινότητα σημαίνει… είμαι στο εδώ και στο τώρα, με όλη μου την ύπαρξη … Είμαι Παρόν. Παρατηρώ όλες τις πτυχές του εαυτού μου (το σώμα με τις αισθήσεις και τα ερεθίσματα, το νου με τις σκέψεις, τα συναισθήματα…) και τις συγκρούσεις τους, για να καταφέρω να ενοποιήσω τα κομμάτια μου… να αφεθώ στην πληρότητα.


Να συνηχεί η ψυχή μου, ο αληθινός μου εαυτός με το εξωτερικό μου πρόσωπο, την προσωπικότητα μου… για να έρθει η αρμονία, η ισορροπία στο σύστημα, να σταματήσει η εσωτερική διαμάχη, η κριτική και η ένταση. Για να μπορέσει να ευδοκιμήσει ανεμπόδιστα η ροή στην ζωή μου, η χαρά της απλότητας, η χαρά της διαύγειας, η χαρά της ευγνωμοσύνης για το δώρο της ζωής.
Ο διαλογισμός είναι ένα καθημερινό ταξίδι επίγνωσης, μια περιπέτεια στο δρόμο για την αγάπη. Την αποδοχή και την αγάπη για τον εαυτό μου και κατ επέκταση για τους ομοίους μου… για ολόκληρη την πλάση. Γιατί στην τελική μπορώ να δώσω μόνο ότι κατέχω… ότι έχω κατακτήσει ο ίδιος… η ζωή δεν προχωράει με δανεικά, ούτε με παραμυθιάσματα του εαυτού μας και κατ επέκταση των άλλων. Η ζωή σε θέλει Ολόκληρο, Εδώ… Τώρα.

Ομαδικές Τάξεις 1 ώρα
Ιδιαίτερες Συνεδρίες 1 ώρα

 

Ενεργητικοί Διαλογισμοί

Οι Ενεργητικοί Διαλογισμοί είναι σχεδιασμένοι για τον δυτικό άνθρωπο του σήμερα. Τον άνθρωπο της πόλης που κινείται στους ξέφρενους ρυθμούς του 21ου αιώνα και κατοικεί κυρίως μέσα στο κεφάλι του.Στο πρώτο μέρος, ελευθερώνουν τα σωματο-νοητικά μπλοκαρίσματα, ισορροπώντας τη ροή της ενέργειας με κινητικές και πολλές φορές χαοτικές τεχνικές. Ξεφορτώνοντας ταυτόχρονα το νου από τις περιττές σκέψεις και το σώμα από τις εντάσεις, φέρνοντας τον άνθρωπο στο εδώ και τώρα. Στο δεύτερο μέρος τους, αφήνεσαι να βυθιστείς στη σιωπή, επιτρέποντας στον διαλογισμό να συμβεί. Πέρα από τους ρόλους και τις μάσκες, χαλαρώνοντας στην αλήθεια σου, σε αυτό που είσαι εδώ… τώρα..

Ομαδικές Τάξεις 1 ώρα
Ιδιαίτερες Συνεδρίες 1 ώρα

 

OSHO Μιλώντας στο Σώμα Νου : Θυμίζοντας στον Εαυτό σου, την Ξεχασμένη Γλώσσα του

Πρόσφερε στο σώμα σου την αγάπη και την αναγνώριση που του αξίζει... ένα σύστημα επικοινωνίας με το σώμα-νου... θεραπεύοντας τον εαυτό σου... ένα βήμα πιο κοντά στην αληθινή σου φύση. Αυτή η καθοδηγούμενη, διαλογιστική διαδικασία, 1ας ώρας, γίνεται για να γίνεις φίλος με τον εαυτό σου, ακριβώς όπως είσαι. Πρόκειται για μέθοδο αυτοθεραπείας, αποκατάσταση της ισορροπίας & υγείας στο σώμα, στο μυαλό, στα συναισθήματα, καθώς και στα μοτίβα συμπεριφοράς που δεν είναι ωφέλιμα.Αφήνεσαι σε βαθιά χαλάρωση, καθοδηγούμενη από την φωνή μου (ύπνωση). Κατά τη διάρκεια, το ασυνείδητο είναι ανοιχτό και δεκτικό, έτσι ώστε να αρχίσει να εργάζεται για εσένα με νέους τρόπους. Μιλάς και ακούς το σύστημα σώμα-νου, απευθύνεσαι σε ανεπιθύμητα συμπτώματα ή συμπεριφορές που χρειάζονται την αναγνώριση και φροντίδα σου.

Ομαδικές Τάξεις 1 ώρα
Ιδιαίτερες Συνεδρίες 1 ώρα

 

Γιόγκα Νίντρα - Χαλάρωση μέσω της Ένωσης

Η Γιόγκα Νίντρα είναι μία τεχνική διαλογισμού που αποτελεί μέρος της Ταντρικής παράδοσης για βαθιά φυσική, νοητική και συναισθηματική χαλάρωση. Μία ώρα Γιόγκα Νίντρα την ημέρα ισοδυναμεί με 4 ύπνου. Ευεργετική σε θέματα άγχους, αϋπνίες, ανισορροπίες νευρικού συστήματος, προσφέροντας χαλάρωση και αρμονία στο σύστημα. Η μέθοδος μαθαίνεται εύκολα και πολύ σύντομα μπορείτε να χαλαρώνετε μόνοι σας όποτε επιθυμείτε.

Η πραγματική χαλάρωση μας επιτρέπει να ανακτήσουμε τις νοητικές και σωματικές μας δυνάμεις, προσφέρει ευεξία και πληρότητα… ο νους καθαρίζει … ο αληθινός μας εαυτός εμφανίζεται.

 

Ομαδικές Τάξεις 1 ώρα
Ιδιαίτερες Συνεδρίες 1 ώρα.

 

 

 

Έτοιμος να βρεις το Κέντρο σου ?

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Newsletter

Body Mind Spirit Updates & New Timetables Weekly